Wij ontwerpen presentaties voor bijna elke gelegenheid

Met welke presentatie kunnen we je helpen?

Een template laten maken voor u / uw bedrijf zorgt ervoor dat de presentaties van een hoger niveau zijn, in de huisstijl en aan uw wensen voldoen. Verschillende versies worden voorgesteld waarvan er 1 finaal wordt afgerond. De template is volledig aanpasbaar aan de noden van elke presentatie, eenvoudig en snel.

 
Offerte

Bedrijfspresentaties

Een bedrijfspresentatie is de presentatie bij uitstek om een goede eerste indruk te maken maar ook om het bedrijf professioneel voor te stellen zowel naar toekomstige klanten als werknemers.

Offerte

Salespresentatie

Overtuig uw (potentiële) klanten met een presentatie die de producten/diensten van het bedrijf centraal plaatst. Succesvolle referenties worden aangehaald die de verkoop kunnen stimuleren.

Offerte

Event
presentatie

Heb je een presentatie nodig voor een congres, een lezing, een beurs of een specifiek evenement die aanslaat bij het publiek en hen bijblijft? Wij kunnen jullie hierbij helpen.

Powerpoint presentation
Offerte

Interactieve
Presentatie

Een interactieve presentatie wordt er gewerkt met een interactief menu waarbij naar elke slide afzonderlijk kan genavigeerd worden door middel van hyperlinks. De volgorde van de slides staan zo niet per definitie vast en zo kan direct ingespeeld worden op de vraag van de klant.

Offerte

Phd/thesis
Presentatie

Na vele maanden van onderzoek hulp nodig bij de presentatie van je masterproef/verdediging die de technische mogelijkheden van PowerPoint optimaal benut? Vertrouw ons uw presentatie toe voor een restyling die uw boodschap naadloos overbrengt.

Offerte

Restyling/Redesign van bestaande PowerPoint

Geen ultieme PowerPoint skills maar wil je wel met een overtuigende presentatie aan de slag gaan. Wij tillen uw presentatie naar een hoger niveau. Onze deskundige ontwerpers zullen uw inhoud omzetten in visueel opvallende dia’s.

Offerte aanvraag

Wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem dan vrijblijvend contact op!